De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood

Goedemiddag,

Scarlet stuurde een tip in die ik graag met je wil delen in de editie van deze week. Heb je nu ook een podcast waar je nu luistert en waar je anderen graag over wil vertellen? Vertel dan in één keer 600 podcastliefhebbers erover door hem in te sturen via het tipformulier.

De Saarpodcast. 50+ maar nog lang niet dood

Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast

Frequentie: wekelijks

Lengte van een aflevering: ongeveer een uur

Officiële omschrijving: “Wij zijn Femke (42) & Barbara (53). Samen hebben we Saar Magazine opgericht. In deze podcast bespreken we alles, maar dan ook echt alles waar je als vrouw van rond de 50 tegenwoordig tegenaan loopt. Doe je beugel bh maar uit, zet je rode oortjes op. Dit is de Saarpodcast: 50+ maar nog lang niet dood.”

Waarom je volgens Scarlet zou moeten luisteren: “Voor iedereen met een baarmoeder en iedereen die wil weten hoe ‘de vrouw’ in het leven staat. Drie vrouwen (42, 52 en 62 jaar) bespreken hun kijk op het leven, het is tegen het hysterische aan, en dat maakt het zo heerlijk herkenbaar en relativerend tegelijkertijd. Ik heb regelmatig een in-je-broek-piesen-van-het-lachen moment tijdens het beluisteren van de gesprekken van deze dames. “

Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Scarlet is begonnen bij aflevering 1 is druk bezig om bij te luisteren, maar ze heeft tot nu toe nog geen favoriete aflevering om te tippen.

Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, Podimo,

Veel luisterplezier,
Elger