Nooit gezien

Goedemiddag,

Marloes gebruik het welbekende tipformulier om een leuke filmpodcast te tippen. Ik ligt hem deze week voor je uit in De Podcastlijst.

Nooit gezien

Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast

Frequentie: wekelijks

Lengte van een aflevering: 30-45 minuten

Officiële omschrijving: "Filmmakers en -liefhebbers Anna Drijver, Gijs Wilbrink en Ivo van Aart kijken klassiekers die minstens een van hen nog nooit gezien heeft. Ze bespreken de leukste scènes, grappigste feitjes en zetten hun expertise in om de film voor jou te duiden. Herbeleef samen met hen de film alsof ook jij hem weer voor het eerst ziet. Uiteindelijk vragen ze zich af: kun je leven zonder deze klassieker ooit gezien te hebben? Onder andere de films Titanic, Shrek en Mean Girls worden opgebiecht. Pak je kans, kijk en luister met ze mee naar alle filmklassiekers."

Waarom je volgens Marloes zou moeten luisteren: "Het is een geweldige podcast voor filmliefhebbers, waarin 3 mensen die zelf films maken elke aflevering praten over een filmklassieker die 2 van hen wel gezien hebben en 1 van hen (nog) niet. Heel leuk om met die ene persoon mee te beleven, of om naar hun analyse en ervaringen te luisteren als je zelf de film al wel kent."

Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: "Dat maakt niet zoveel uit, maar ik denk dat het fijn is om te beginnen bij een aflevering over een film die je zelf al wel kent", aldus Marloes.

Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, Podimo, website

Veel luisterplezier,Elger